Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furstinnan Charlene: Nu är jag är redo att bli mamma

07 maj, 2013, 10:02 
Annons

Furstinnan Charlene är i Sydafrika och berättar nu öppenhjärtigt om sin längtan efter att bli mamma.

Tärna på bröllop

Charlene är i Sydafrika. Hon har varit tärna på bästa väninnans bröllop och hjälpt till att planera den stora festen. Charlene passade också på att åka till Pinetown i Sydafrika för att arbeta med “Princess Charlene of Monaco Foundation”.

Annons

Simcenter

Simdrottningen som blev furstinna av Monaco är i sitt rätta element. Här ser vi henne med Khwezi Duma på the Lahee park pool . Elva-åriga Duma är en av flera hoppfulla simmare som satsar på OS 2016. Charlene satsar nu på att få till en uppgradering av Lahee Park till ett simcenter.

Talar ut om barn

Förväntningarna på Albert och Charlene har varit stora. En arvinge till tronen vill folket gärna ha. I en intervju med Sunday World berättar nu furstinnan, att barn har varit på tal direkt efter vigseln med furst Albert 2011. Men att hon velat vänta.

Känner ingen press

Än är hon inte gravid. Hon säger ärligt:

– Jag tror att jag behövde lite tid att anpassa mig och vänja mig. Jag har ingen press på mig själv. Det kommer att ske – om det händer , så händer det, säger Charlene.

Den 35-åriga furstinnan berättar också att hon har längtat efter att bli mamma. Hon ser fram emot att bilda familj så fort hennes stiftelse är på banan.

Ville anpassa sig

–Jag ville först starta min stiftelse (ett lära-simma-projekt). Vårt bröllop var så stort. Det var en enorm anpassningsprocess för mig efteråt, säger hon.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men nu är jag färdig. Nu är jag redo för barn!

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons