Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furstinnan Charlene på ensamt uppdrag

02 okt, 2011, 09:08 
Agneta Nisbeth
Annons
Furstinna Charlene

Furstinnan Charlene har nu setts på ett uppdrag i Frankrike – men precis som sin make i Tyskland så representerade hon helt ensam.

Annons

Fursteparet i Monaco har representerat på var sitt håll den senaste tiden, häromdagen såg vi furst Albert på uppdrag i Tyskland och nu ser vi furstinnan Charlene på besök i Frankrike.

Furstinnan Charlene närvarade vid det traditionella firande av Celebration de la Saint Jean a la Turbie, i södra Frankrike, alldeles nära Monaco.

Gravid?

Det har ju ryktats om både en allvarlig fnurra på tråden i äktenskapet och att furstinnan skulle vara gravid med parets första barn. Nu ser man i alla fall åter den vackra Charlene, tycker ni hon ser gravid ut i sin benvita byxdräkt?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlene reste över till Frankrike för att träffa premiärministern Jaques Jiraque.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons