Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Furstinnan Charlene strålar som aldrig förr...

28 maj, 2012, 10:52 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

De senaste dagarna har vi sett furstinnan Charlene i flera olika evenemang och hon strålar som aldrig förr…

I helgen har det varit massor av olika evenemang för furst Albert och hans furstinna Charlene, som på denna galamiddag i söndags, efter Formel 1-tävlingen som äger rum varje år i Monaco.

Sophie

Under dagen fanns även prinsessan Carolines motorintresserade söner Andrea och Pierre Casiraghi på plats, så även den brittiske prinsen Edwards numera så eleganta hustru Sophie.

Annons

Välgörenhetsauktion

Men det har varit många fler  evenemang för paret, som Amber Lounge Fashion Show med en efterföljande välgörenhetsauktion på Meridien Beach Plaza Hotel, då bar furstinnan en något guldskimrande klänning.

I turkost

Och innan dess stod ett besök hos några handikappade barn och ungdomar på schemat för fursteparet. Denna dag hade Charlene valt en turkos outfit. Ytterligare en dag tidigare hälsade paret på hos Röda Korset.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och visst var det något extra över Charlene, frågan är om det ändå inte ser ut som en liten antydan till babymage hos furstinnan…

Ni kan se fler bilder i vårt bildspel här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 710; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons