Galna klippet på drottning Elizabeth – stal showen med björnen

05 jun, 2022, 11:00 
AvSimon Holm Stålhand

Drottning Elizabeth fortsätter överraska... Se klippet i artikeln!

Annons

Drottning Elizabeth, 96, har alltid haft ett sinne för humor. När hon under sitt 70-årsjubileum så visade hon att humor inte bara försvinner, det finns fortfarande kvar!

När den pampiga konserten skulle börja under lördagskvällen så fanns hon tyvärr inte på plats. Men det fanns massvis med andra kungligheter och kändisar på plats. Men drottningen lyckades trots det sno showen och chocka alla.

Drottning Elizabeth.
Drottning Elizabeth.

Det var trots allt drottning Elizabeth själv som drog igång den pampiga jubileumskonserten, trots att hon inte var på plats. I ett förinspelat videoklipp, som visades på storbildsskärmar, sitter hon och konverserar – med en björn.

Drottningen och Paddingtons gemensamma passion

Recept.se Nyhetsbrev

Björnen var givetvis animerad. Det var också den omåttligt populära fiktiva björnen, Paddington! Paddington är en så kallad "glasögonbjörn" och dök för första gången upp i en barnbok från 1958. Paddington är ursprungligen från Peru, men av olika anledningar hamnar han i London, där han döptes efter Paddington station.

Annons

Sedan dess har böckerna filmatiserats och blivit omåttligt populära! Paddingtons största särdrag är att han alltid har en marmeladmacka i sin hatt.

Den lustiga sketchen på två och en halv minut har hållits hemlig i månader och i den avslöjas drottningen och Paddingtons gemensamma intresse: Marmeladsmörgåsar.

Drottning Elizabeth Paddington
Drottning Elizabeth tillsammans med animerade björnen, Paddington.

När Paddington tar ut sin marmeladsmörgås så rotar drottningen i sin egen väska – och tar fram en egen.

Grattis på ditt jubileum, frun. Och tack. För allt, säger Paddington i videon.

Drottningen svarar med sin sedvanliga vänlighet.

– Det är väldigt snällt.

Klippet har givetvis blivit viralt på internet och drottningen hyllas stort!

"Drottningen dricker te med Paddington - otroligt att hon vid 96 och efter 70 år på tronen fortfarande har makten att överraska", skriver en person på Twitter.

Annons