Galna prislappen på Estelles klänning

Prinsessan Estelle bar en klänning av en fransk lyxdesigner.

Prinsessan Estelle visade upp sig i veckan – för första gången utan gips, efter olyckan i skidbacken. Estelle bar en klänning av en fransk lyxdesigner. Och prislappen hade många nollor, enligt Expressen.

Prinsessan Estelle var på plats då musikskolan Lilla Akademien hyllade drottning Silvia med en konsert inspirerad av Selma Lagerlöfs Nils Holgerssons underbara resa genom Sverige.

Estelle bar en Bonpoint-klänning som uppges kosta 7 000 kronor.

Estelle bar en Bonpoint-klänning som uppges kosta 7 000 kronor.

Många reagerade på att Estelle kunde gå på egna ben igen, utan gips – äntligen slipper hon ha på sig det. Ända sedan skidolyckan i alperna i julas har prinsessan gått runt med lindat ben.
Men det var inte den enda överraskningen. Estelle hade på sig en klänning designad av kreatörerna vid franska lyxmärket Bonpoint. Och priset för den blommiga klänningen var 7 000 kronor, enligt Expressen.

Har burit märket tidigare

Tidningen skriver att både Estelle och brodern Oscar burit Bonpoint-kläder tidigare. Och även prinsessan Madeleine har klätt upp sina barn i kläder från det märket.

Det var under nyårshelgen som Estelle bröt benet. När kronprinsessfamiljen var på skidsemester i Alperna föll Estelle i backen och fick åka till sjukhus. Väl där kunde läkarna konstatera att 7-åringen drabbats av en fraktur på smalbenet och skulle behöva gå i gips.

Margareta Thorgren, informationschef på hovet, sa till Svensk damtidning efter konserten:

– Som du mycket riktigt noterade är prinsessan utan sitt gips. Det har hon varit sedan någon vecka tillbaka. Det är alltid en viss rehabilitering när man tar av ett gips. Men det har läkt fint och prinsessan mår bra.

Hon kommenterade även själva föreställningen:

– Det var en mycket fin föreställning. Den röda tråden var allt som drottningen gjort för barn, säger Margareta Thorgren, informationschef på Hovet.

Foto: TT