Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gardenparty med drottning Margrethe och en gipsad prins Henrik

22 jun, 2012, 08:27 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Margrethe bjöd för några dagar sedan på ett garderparty – och prins Henrik tog emot gästerna med armen i gips.

Drottning Margrethe och prins Henrik bjöd häromdagen in några gäster – från bland annat olika välgörenhetsorganisationer och andra frivilligarbetare – till ett litet gardenparty ”Det Frivillige Danmark” på Fredensborgs slott.

Annons

Mary och Marie

Här fanns också kronprinsessan Mary, prins Joachim och prinsessan Marie samt prinsessan Benedikte.

Alla damer var klädda i somriga kläder och de såg både glada och avslappade ut.

Fast det alla pratade om var ändå prins Henriks vänstra hand som nu var i gips och därför hängde i en mitella, så han fick stödja sig med en käpp för att kunna gå bra.

En operation

– Prins Henrik har genomgått en mindre operation. Han har opererats i handen och ska ha armen i gips under ett par veckor, säger hovets kommunikationschef Lene Balleby till seoghør.dk.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons