Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gästerna tvingades betala för prinsessan Cristinas 50-årsparty

29 jul, 2015, 13:01 
Annons
Cristina

Inaki Urdangarín överraskade sin hustru med en hemlig fest. De 40 inbjudna gästerna fick också en rejäl överraskning då de tvingades bidra med 75 euro till presenten!

När prinsessan Cristina nyligen fyllde 50, ville hennes man förstås fira henne stort. Det blev en mycket speciell födelsedagsfest. Hon överraskades av maken Inaki Urdangarín som planerat allt in i minsta detalj.

Cristina-spain

Festen ägde rum hemma hos några vänner som har hus på den katalanska kusten.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Present-ibl

Eftersom det var en överraskningsfest, var det Urdangarin själv som ringde och bjöd in de 40 gästerna till partyt. Men de fick inte komma tomhänta…Inaki försäkrade sig om att varje inbjuden person bidrog med 75 euro till presenten! Ja, Inaki har ju inte direkt gjort sig känd för att själv stå för sina kostnader…

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, Stella Pictures

Läs även:

 

 

 

 

Annons