Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gästlistan till bröllopet har många överraskningar...

05 jun, 2013, 08:31 
Agneta Nisbeth
Annons

Gästlistan till prinsessan Madeleines bröllop med Chris O’Neill innehåller både kungligheter, kändisar och så modeskaparen Valentino…

Nu kan vi nog räkna med att den italienske designen Valentino är den som fått äran att göra brudklänningen, något som vi skrivit om redan den 18 maj. För Valentino Garavani finns nämligen med som en av gästerna på gästlistan till prinsessan Madeleine bröllop med Chris O’Neill på lördag, det avslöjade igår tidningen Aftonbladet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även Anders Bagge bjuden

Men det finns fler överraskningar på gästlistan, Anders Bagge från Idol, golfstjärnan Jesper Parnevik, modellen Caroline Winberg, artisterna Peter Jöback och Marie Fredriksson.

Charlene kommer

På den kungliga sidan hittar vi både furstinnan Charlene, prinsessan Tatiana och prins Nickolaos, prinsessan Marie Chantal och kronprins Pavlos. Vi hittar också prins Carl Philips flickvän Sofia Hellqvist och hans för detta Emma Pernald och naturligtvis prinsessan Madeleine väninnor och en stor del av Chris släkt.

Av: Agneta Nisbeth

Foto: Scanpix

Annons