Gåtan efter nya bilderna på Madeleine

Gåtan efter nya bilderna på Madeleine

Folk i publiken undrade: Har prinsessan Madeleine skaffat glasögon?

Mycket hinner hända på ett och ett halvt år! När prinsessan Madeleine äntligen kunde resa hem till Sverige igen var det många som noterade en förändring i hennes utseende.

Prinsessan Madeleine om fem månaders karantän med familjen: Vi fick knappt gå ut
Slå på ljud

Äntligen! Efter ett och ett halvt år isolerad i Miami kunde prinsessan Madeleine återvända till hemlandet med sina tre barn, prinsessan Leonore, 7, prins Nicolas, 6, och prinsessan Adrienne, 3, samt förstås maken Chris O´Neill.

Somrarna på Solliden med familjen är annars heliga för Madeleine, som ju är bosatt i Miami med sin familj. Men 2020 blev det inte så; pandemin satte effektivt stopp för alla resor hem till Sverige och Madeleine missade därmed både sommaren på Öland och julfirandet med familjen.

De kungliga systrarna njöt verkligen av sin kväll tillsammans!

Men nu är prinsessan alltså på plats på Sollidens slott och njuter i fulla drag av den svenska sommaren. Härom kvällen fick vi se henne när hon tillsammans med storasyster Victoria bevistade en konsert med Peter Jöback som hölls i anslutning till slottet. Det var första gången vi fick se bilder på Madeleine i Sverige sedan kungens middag för nobelpristagarna 2019.

Och när vi äntligen fick återse prinsessan på svensk mark var hon sig väldigt lik – sommarfräsch och snygg, chict men avslappnat klädd – med undantag för en liten detalj: på hennes huvud satt ett par glasögon, uppskjutna i håret. Prinsessan har, till skillnad från sina syskon, aldrig förr visat sig i glasögon. Men kanske är det så att även prinsessan Madeleine nu har uppnått glasögonålder? Eller är det bara ett par ovanligt ljusa solglasögon?