Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gåtan kring Charlene – furst Albert ensam med barnen

23 jun, 2021, 04:00 
Furstinnan Charlene av Monaco Furst Albert Prins Jacques Prinsessan Gabriella
Var är Monacos sorgsna furstinna? Efter sjukbeskedet har Charlene inte synts offentligt – och furst Albert fotograferas ensam med barnen.
Annons
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15Brand logo
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15

Var är Charlene? Kvar i Sydafrika? Och har hon repat sig efter sjukskrivningen? Det är många frågor kring Monacos furstinna, och just nu väldigt få svar.

Veteranpappan furst Albert, 63, har de senaste veckorna synts ensam med parets sexåriga tvillingar, prins Jacques och prinsessan Gabriella. Och om hans hustru – och deras mamma – har det varit tyst sedan den officiella hovkommunikén kom den 21 maj.

Furst Albert Prinsessan Gabriella Prins Jacques
Tvillingarna på museum med pappa.

Då meddelade hovet att furstinnan Charlene hade drabbats av en öron-näsa-hals-infektion och att hon därför tvingades stanna i Sydafrika, i stället för att som planerat återvända hem till Monaco.

– Furstinnan insjuknade under sin resa på den afrikanska kontinenten, där hon varit en del av en expedition med syfte att skydda de vilda djuren.

Annons

Och sedan dess har det inte kommit några officiella uppdateringar. Samtidigt som furst Albert de senaste veckorna har fotograferats ensam med barnen – först på på det Oceanografiska museet i början på juni och sedan, i söndags, vid en rugby-turnering i Monte Carlo.

Monacos furstefamilj – bilden som väcker frågor

Furst Albert Prinsessan Gabriella Prins Jacques
Furst Albert på rugbymatch med kidsen.

Monaco-tvillingarna stojade runt med sina kusiner Kaia Rose och Bodie, barn till Charlenes bror Gareth Wittstock som basar för Monacos rugbyförbund. Hans syster stod dock ingenstans att finna.

Senast vi såg bilder på Charlene var i maj, när hon medverkade i viltvårdsexpeditionen i Sydafrika. Och under våren deltog hon i den officiella minnesstunden för Zulu-kungen Zwelithini, också den i hennes tidigare hemland Sydafrika.

Annons

Charlenes nya frisyr

Furstinnan Charlene av Monaco Rakat huvud Ny look
Vågat, i alla fall för en kunglighet.

Det senaste halvåret har furstinnan Charlene annars mest skapat rubriker med sin nya look, med delvis rakat huvud. En frisyr ljusår från den svala page som bars av hennes ikoniska svärmor Grace Kelly – och extra vass på den atletiska Charlene.

Grace Kelly Filmstjärna Furstinna av Monaco
Grace Kelly, filmstjärnan som blev furstinna av Monaco – och mamma till furst Albert.
Annons

Foto: TT.

Annons