Gåtan kring Chris på Silvias firande – dök inte upp med Madeleine och barnen

23 dec, 2022, 19:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Chris syntes inte till när Madeleine och barnen anlände till Drottningholms slott på den stora dagen.

Annons
Därför trivs inte Chris i Sverige!
Därför trivs inte Chris i Sverige!

Drottning Silvia firar i dag den 23 december 79 jordsnurr. Och likt varje år firas det stort. På inbjudan av kungen bjuds det på lyxmiddag på Drottningholms slott. Och i år är hela familjen samlad!

Ja, tre barn och åtta barnbarn firar i kväll sin mamma/mormor/farmor. Förstås är även prins Daniel, prinsessan Sofia och Chris O'Neill inbjudna, som alltid. Däremot är det inte lika självklart att de alla dyker upp, i alla fall inte Chris.

Chris O'Neill lyser med sin frånvaro

Recept.se Nyhetsbrev

Det är ju känt sedan länge att Chris inte gärna är den som syns i rampljuset. Han tackade artigt nej till prinstiteln och har sedan dess hållit sig mest i bakgrunden, om han är med på de kungliga tillställningarna.

Bland annat lös han med sin frånvaro under sommaren, då familjen firade kronprinsessan Victoria på Solliden. Han hade tidigare även han befunnit sig i Sverige, men åkt tillbaka till USA när Victoridagarna ägde rum.

Annons

Ja, de har varit flera tillfällen då Madeleine dykt upp utan sin make – och i kväll anlände han inte tillsammans med sin familj till Drottningholm.

Madeleine anlände utan Chris till Silvias födelsedagsfirande

Kungabarnen: Victoria, Carl Philip och Madeleine anlände alla i olika bilar med sina barn mellan 18.00 och 19.00 på fredagskvällen. Även Sofia och Daniel var med. Så var höll Chris hus?

Chris är nu också på plats på slottet. Men han dök upp på egen hand, i egen bil, någon timme efter Madeleine, Leonore, Nicolas och Adrienne.

Varför? Ja, det är i nuläget okänt.

Här ankommer Chris i egen bil till Silvias födelsedagsfirande på Drottningholms slott.

Foto: Ola Axman, TT

Annons