Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gåtan kring Ewa Westling – inte synts till sedan 2018

02 jul, 2022, 17:00 
AvSimon Holm Stålhand

Prins Daniels mamma har inte synts till sedan 2018.

Annons
Sanningen om prins Oscars och farmor Ewa Westlings relation!Brand logo
Sanningen om prins Oscars och farmor Ewa Westlings relation!

Efter två hela år av den olidliga coronapandemin så har världen äntligen återgått till det normala. Ja, så när inpå i alla fall.

Det har betytt att det har tillkommit betydligt flera offentliga sammanträden för kungafamiljen med tillhörande släkt. Men det är fortfarande några personer som inte har setts till.

På länge...

Mysteriet kring Ewa Westling

Bland annat blev det färre träffar för prinsessan Estelle och prins Oscar med sin farmor Ewa och farfar Olle, som var i riskgrupp. Och när de väl sågs fanns stränga direktiv: utomhus och inga kramar!

Ewa Westling
Ewa Westling på en bild från 2018.

Men tiderna har förändrats och numera går det att fira en sommar utan restriktioner! Trots det har Ewa Westling inte synts till i det offentliga rummet – sedan 2018!

Annons

Det är alltså sedan 2018 som vi såg Ewa i offentligheten senast. Det var då på invigningen av Ockelbos nya kombihall, Ugglebo Arena. Kombihallen byggs för bland annat ishockey, inlines, inlineshockey och bågskytte. Anläggningen är anpassad för att kunna användas av funktionsnedsatta. Kronprinsessan Victoria, prins Oscar, farfar, Olle Westling och Ewa Westling tittar på när prins Daniel deltog i en ishockeymatch vid invigningen.

Detta har nu skapat funderingar kring vart hon befinner sig, och om hon har haft möjlighet att träffa sin son, prins Daniel och barnbarnen igen.

Vi håller tummarna att allt är bra och att det enbart är på grund av pandemin och spåren efter det.

Annons