Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gåtan kring Harry och Meghans barn – snart avslöjas allt

22 nov, 2022, 17:00 

Nu undrar alla samma sak om Archie och Lilibet.

Annons
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!Brand logo
Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!

Den omtalade dokumentären om prins Harrys och Meghan Markles liv förväntas ha premiär på Netflix den 8 september, enligt brittisk media.

Under de senaste månaderna har prinsparet fått ta emot en hel del kritik över sitt samarbete med Netflix, eftersom streamingjätten även ligger bakom serien The Crown – som många menar exploaterar kungafamiljen.

Efter drottning Elizabeths död i september rapporterade flera tidningar att Harry och Meghan var oense med företaget, då paret ville ta bort flera scener från dokumentären, medan Netflix vill ha kvar dem.

Annons

Gåtan kring Archie och Lilibet

Enligt Hello Magazine ska serien handla om Harrys och Meghans "kärlekshistoria" och visa en stor del av deras annars väldigt privata liv.

Inför seriens premiär spekulerar nu många kring huruvida barnen Archie, 3, och Lilibet, 1, kommer vara med.

Paret är ju nämligen kända för att vara väldigt beskyddande över barnen, vilket inte är så konstigt med tanke på medias intresse kring familjen.

Prinsparet bor med sina två barn i Kalifornien.

Enligt Hello Magazine kan tittarna förvänta sig nya bilder på barnen, även om de kanske inte är med framför kameran i serien.

Annons

Meghan och Harry har endast delat med sig av några fåtal bilder på dottern Lilibet, varav den senaste var på hennes födelsedag i juni.

Lilibet Mountbatten-Windsor
Prinsparet delade den här fina bilden när Lilibet fyllde ett år.

Meghan berättade om känslorna kring dokumentärserien i hennes senaste intervju med tidningen Variety.

– Det är skönt att kunna lita på någon med vår historia – en erfaren regissör vars verk jag länge har beundrat – även om det betyder att den kanske inte blir som vi skulle ha berättat den, sa hon då.

– Men det är inte därför vi berättar den. Vi anförtror vår berättelse till någon annan, och det betyder att den kommer att gå igenom deras lins.

Annons