Gåtan kring Paolos flickvän – har försvunnit

Elin Härkönen står inför ännu en motgång i livet.

Elin Härkönen, Paolo Robertos flickvän, gav ett gåtfullt besked på sin blogg.Nu undrar alla: vad är det som händer?

Elin Härkönen och hennes förhållande med Paolo Roberto har blivit en av Sveriges mest omdiskuterade kärleksrelationer. Vi vet alla varför.

Plötsligt var Elins pojkvän en utskälld, enormt ifrågasatt man. Han hade blivit gripen av polisen under en razzia och gick själv ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Paolo Roberto – hans flickvän försvinner

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Det är 26 års ålderskillnad mellan Paolo Roberto och hans flickvän Elin Härkönen.

Sedan dess har en hel nation följt och engagerat sig i Elins öde. Den 25 september fick vi ett gåtfullt besked direkt på hennes blogg. Elin ska försvinna en tid.

“God morgon alla fantastiska människor som kikar in här. Vill bara passa på att skicka lite kärlek till Er nu innan jag drar iväg på ett spännande äventyr. Ett äventyr som verkligen kommer sätta min psykiska och fysiska styrka på prov”, skrev Elin.

“Ta hand om Er nu, så ses vi snart.”

Den 5 oktober skulle Elin vara tillbaka, berättade hon. Men sedan dess har inget hänt som skänkt oss nyfikna en ledtråd om vad det är för äventyr som hon gett sig ut på.

I stället har träningsklippen lagts upp på hennes Instagram precis som vanligt, i samma regelbundna takt. Nu undrar alla: vad är det egentligen som Elin har på gång? Vi får nog fortsätta undra, tills dess att huvudpersonen väljer att berätta.

 

LÄS OCKSÅ: Flickvännen berättar sin sanning – efter Paolos svek: “Ljug inte!”

“Kan hata det som hänt”

Elins enda uttalande kring skandalen kring Paolo skedde i podcasten Assefa Schlingmann. Där var hon brutalt ärligt kring sin kluvenheten.

– Han är ju min bästa vän. Kärlek försvinner inte från en dag till en annan. Självklart kan jag hata det som har hänt, men jag älskar fortfarande personen. Det är det jag menar med att det inte behöver vara svart eller vitt. Allt som vi har haft tillsammans, det som har hänt tar inte bort allt det. Det har varit det bästa jag har varit med om, sa Elin i podcasten.

 

LÄS OCKSÅ: Flickvännens nya beslut kring Paolo – ändrar sig helt och hållet