Gåtan med Victoria och Daniel – därför syns de inte

Daniel Victoria
Victoria och Daniel syntes senast lämna Solliden för att resa iväg till Daniels föräldrar med motorbåt. Nu är de tillbaka på Öland, men det är oklart hur länge de blir kvar.
Annons

Victoria och Daniels semester startar varje år direkt efter Victoriadagen den 14 juli, och i år valde de att lämna Solliden bara några dagar efter kronprinsessans födelsedag, och de begav sig via motorbåt upp mot Daniels föräldrars landställe.

Annons
Annons

Första stoppet blev en glasskiosk i Arkösunds gästhamn, utanför Norrköping, men enligt Svensk Damtidnings uppgifter ska kronprinsessparet ännu längre norrut. De är nämligen på väg till Daniels föräldrar, Ewa och Olle Westling, i Ockelbo.

Det blev förstås ett kärt återseende, även om de fortfarande var tvungna till vissa coronaanpassade former av umgänge. Troligtvis träffades de på den röda släktgården i Acktjära, en bit från Ockelbo, och som tur är har Victoria och Daniel ett eget litet timmerhus på släkten Westlings ägor. Ja, faktum är att även livvakterna från Säpo bor i ett extrahus på tomten!

Coronaviruset till trots, det har blivit en härlig sommar för Victoria, Daniel, Estelle och Oscar ute på Solliden!

Tillbaka på Solliden efter utflykten med båt

Men sedan en tid är kronprinsessparet tillbaka på Solliden tillsammans med kungen och drottningen. Som svar på frågan om kungaparet kommer återvända till Stenhammars slott efter semestern meddelade hovets informationschef Margareta Thorgren följande:

– Det är ingenting som jag i dagsläget kan kommentera, hur hösten ser ut. Just nu är kungaparet fortsatt kvar på Solliden på Öland, och det gäller kronprinsessparet också, säger Thorgren.

Den här sommaren är det klart att alla vill få ut så mycket som möjligt av sin ledighet, och Victoria med familj har ju en underbar plats att spendera den på, nämligen härliga villa Skönvik som de byggde för sju år sedan på Solliden. Än så länge finns det inga kommande uppdrag skrivna i kalendern på hovets hemsida för varken kronprinsessan eller kungen, men troligt är att Victoria och Daniel tar med sig Estelle och Oscar hem till slottet på Haga när skolstarten närmar sig i slutet på augusti.

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Gåtan med Victoria och Daniel – därför syns de inte”

 1. ancibergfeldt skriver: 10 augusti, 2020

  Vad roade sig Estelle och Oskar
  Med hos mormor och morfar!

  Svar: hemligt


 2. josefin skriver: 10 augusti, 2020

  Nej det ska gudarna veta att de inte har bràttom att jobba! Lite lagom uppdrag nàgon gàng ibland, helst kort o med media närvarande.


 3. Fundersam skriver: 10 augusti, 2020

  De s k kungliga gör inte ett skvatt mer än vinkar, men ändå ska de avlönas när de far runt mellan sina bostäder. Gör något åt detta. Det är förlegat, vi ska inte försörja dessa.


  1. Harrieth Fannysdotter skriver: 11 augusti, 2020

   Då bra sagt. Kunglighetet hör hemma i sagornas värld , inte i ett modernt samhälle. Lyxmänniskor som andra ska buga och bocka inför. Helt galet


 4. Helena skriver: 11 augusti, 2020

  Viktoria och Daniel med familjen har ju rätt att ha semester som andra.
  Kan ni inte lämna dem i fred?


  1. Ulla skriver: 11 augusti, 2020

   Om man inte arbetar kan man inte ha semester.


  2. josefin skriver: 11 augusti, 2020

   Helena, de har rätt till semester som andra – det kan man hàlla med om. Det man inte kan hàlla med om är att de har dubbelt sà mycket semester som andra. Det som ocksà är konstigt är att de, när arbete saknas, inte blir permitterade som andra blir. De fàr bara mer ledigt med full “lön”.


  3. Fluff skriver: 11 augusti, 2020

   Frågan är väl bara om det kan kallas semester då man inget riktigt arbete utför till vardags.
   En semantisk fråga


  4. Farbror Blå skriver: 11 augusti, 2020

   Du ber oss ”Lämna dem ifred” trots att du själv kommenterar artiklarna om dem. Uppfattar jag dig korrekt att det går bra att kommentera här så länge vi delar din åsikt?


 5. pa skriver: 11 augusti, 2020

  Victoria och Daniel är vuxna människor, varför ska dom hänga på kungaparet som ett plåster.


  1. Harrieth Fannysdotter skriver: 11 augusti, 2020

   Att ingen ifrågasätter vad all denna bevakning av säpo kostar oss skattebetalare. Om dom nu är så älskade av folket, så varför måste dom vaktas varje steg dom tar. Låt dom bekosta sin bevakning själva, dom är ju stormrika men verkar inte behöva betala för sig !


 6. Bettina skriver: 11 augusti, 2020

  Vem tycker det är en gåta? Svensk Damtidning, eller?


 7. caterine skriver: 12 augusti, 2020

  Undrar också vad hela hovets personal sysslar med nu när allt står stilla, manglar man dukar, städar, nog måste det vara en hop som inte har något att göra.


  1. Ulla skriver: 14 augusti, 2020

   👍


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar