George avslöjade namnet Archie redan i januari

Hoppsan! Lilla prins George råkade redan i januari avslöja namnet på sin kusin. Det var under en promenad med sin mormor han råkade försäga sig, men då förstod ingen utifrån vad som precis hänt...

Nu är prins Harrys och Meghan Markles bebis tre dagar gammal. Namnet på det nya tillskottet har under hela tiden varit hemligt och paret har haft det för sig själva. Men för bara en dag sedan fick världen veta hans namn: Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Men så hemligt har det inte riktigt varit. Inte om man frågar lille George i alla fall!

Bäst att George inte skojar mer!

Bäst att George inte skojar mer!

George berättade för okänd dam

Redan januari råkade Williams och Kates son George avslöja Harrys och Meghans bebis namn. Det var under en promenad med sin mormor Carole Middleton som den lilla prinsen gjorde tabben att avslöja det topphemliga namnet! En dam stannade för att hälsa på George och trots att hon redan visste vem han var, så frågade hon vad hen hette. George presenterade sig stolt och sa “Jag heter Archie” och log jättestort. Nyheten skrevs sedan som en gullig detalj, att lillprinsen låtsades vara någon annan. Men nu undrar många hur han fått namnet på hjärnan…

Busiga prins George.

Busiga prins George.

George kanske hittade på namnet

Vem vet hur mycket lille George egentligen visste om namnet. Kanske har han överhört sina föräldrar prata med Harry och Meghan när de pratat om olika namn till bebisen. Eller så har George rentav bara haft en karaktär och själv kommit på namnet så som barn ofta kan göra. Kanske är det snarare så att Meghan och Harry har fått inspiration från lillprinsen. Barn kan ju vara pillemariska och hitta på lite vad som helst. Vad spännande det vore att veta hur det egentligen ligger till!

George ser ut att vara en liten lustigkurre!

George ser ut att vara en liten lustigkurre!

Tronarvingen gillar att skoja

Den unge prinsen ser onekligen ut att vara en riktig spjuver! En lustigkurre som gillar att skoja och showa loss. Här är han med sin familj och verkar redan vara på väg därifrån i en marsch.

Charlotte och George.

Charlotte och George.

Han verkar gilla att showa loss.

Han verkar gilla att showa loss.

Archie blev namnet

När historien om damen och George kom ut var det många som spekulerade hur det egentligen låg till. Vem vet, men det var en rätt lustig historia och undra om damen kunde plussa ihop ett och annat efter prinsens lilla miss!

Lilla bebisen Archie.

Lilla bebisen Archie.

Nya kusinen.

Nya kusinen.

Vad tror du själv? Kommentera gärna nedan!

Läs mer:

11 saker vi hittills vet om Harry och Meghans son

Se otroliga filmen när Victoria och Daniel dansar loss i Vietnam

Se fantastiska bilden som väcker frågor: Var befann sig Charles?

Foto: TT