George Clooneys skämtsamma ord om Harrys och Meghans son

George-Clooney
Världen stannade för ett ögonblick, när Archie föddes. Nu får vi höra vad Meghans och Harrys gode vän, skådespelaren George Clooney, säger om att han fick dela uppmärksamheten med barnet.
Annons

Det var vid en intervju hos värden Kimmel i programmet Jimmy Kimmel Live!, som tv-tittarna kunde höra Clooneys kvicka kommentar om Meghans och prins Harrys barn:
– Ungen stal rampljuset från mig!

George Clooneys skämt om Meghans och Harrys barn

George Clooney är en skojfrisk man med massor av klurig ironi. Det är säkerligen därför prins Harry går så bra ihop med Meghans vän, Clooney. Humorn förenar dem.

Annons

Prins Harry och Meghan

I intervjun skämtade den amerikanske skådespelaren om hur den nyfödde Archie berövat honom sin födelsedag.
– Glansen är borta. Jag har just blivit 58, ingenting är kul, skojade George Clooney, som framträdde i showen för att marknadsföra sin kommande Hulu-serie Catch-22, efter Joseph Hellers roman.

George Clooney
George Clooney: “Archie har berövat mig min födelsedag”

När programledaren sade att han hört rykten om att George Clooney redan blivit ombedd att bli gudfar till Archie, skrattade skådisen så att den grånade kalufsen hoppade. Hans svar kom som en blixt från ovan, lika snärtig och kul som förra kommentaren om barnet.
– Det skulle vara en dålig idé. Jag är pappa till tvillingar och kan knappt klara av det!

George och Amal Clooney
George och Amal Clooney

Hemlighetsmakeriet kring vilka faddrarna blir till ett kungligt barn är alltid lika påtaglig. Det lär dröja. Och inte förrän det är dags för dopet kommer omvärlden att få reda på vilka som blivit ombedda att bli gudmor och gudfar. Men redan nu kan vi klura ut att farbror prins William står högt upp på fadderlistan – och vem vet? – kanske även George Clooney, som ju är en mycket god vän till paret. Den lille kungligheten får flera faddrar inför sin resa på livets stig.

Prins William står högt på fadderlistan över de tillfrågade.
Prins William står högt på fadderlistan över de tillfrågade.

Det var den 6 maj som alla strålkastarna riktades mot den efterlängtade guldklimpen i Storbritannien. Meghans och Harrys son var den stora nyheten i media – även på andra sidan Atlanten. Och skådespelaren George Clooney får lära sig acceptera att hans födelsedag firas stort i England med pompa och ståt framöver. Men huvudpersonen kommer att vara Meghans och Harrys son, som står på sjundeplats till den brittiska tronen.

Läs mer

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar