Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gissa skorna – här är rätta svaret!

17 okt, 2018, 19:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Många av er har gissat rätt! Men för andra är det kanske rena chocken att det faktiskt var denna kungliga dam som trampade in på Nationalmuseum i leopardmönstrade skor.
Annons

Tänka sig! Nu har drottning Silvia fått en helt ny finish. Höstens mode är här och vi som är vana att se Silvia i svarta taxklackar fick en rejäl överraskning när denna bild dök upp. Det var på återinvigningen av Nationalmuseum i Stockholm som kronprinsessan Victoria gjorde sällskap med sina föräldrar i en korallfärgad kostym. Lika chic var drottningen som bar skimrande beige och satte pricken över i med de mönstrade skorna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Silvias leopardskor.

Varför bar drottningen dessa? Enligt modekåren är anledningen enkel –eftersom detta mönster är höstens hetaste.

Drottning Silvia på Nationalmuseum.

Kungligheter i leopardmönster

Är drottningen ensam i kungahusen i Europa om att välja djurmönstrat. Nej, knappast. Här är ett gäng andra slottsdamer som följer heta trenden.

Annons
Laurentien mönstrade byxor

Laurentien mönstrad kjol

Här ser vi en variant där mönstret letat sig till blusen på modekunniga drottning Mathilde av Belgien. Hennes pumps i knallgrönt är läckra till.

Annons
Mathilde av Belgien

Spansk elegans. Drottning Letizia i tuff, kort höstkappa och svarta byxor.

Letizia i leopardmönstrad kappa.

En kjol i glansigt djurmönster på kronprinsessan Mette-Marit ser vi här. Det brukar ta norskan lite längre att nappa på nymodigheterna. Hon har en egen stil som inte de andra kungligheterna strävar efter på samma sätt. De tjocka svarta strumpbyxorna exempelvis är en specialare som Mette-Marit tycker om. Ibland bär hon dem till bruna skor, vilket modeexperterna inte applåderar för.

Annons
Mette-Marit i leopardmönstrad kjol.

Däremot är vi väldigt glada över drottning Silvias vågade sko-manöver på Nationalmuseum. Så djärvt, så chict!

Foto: IBL och Stella Pictures

Annons