Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet: Carl Philip och Sofia ska fira Victoria

02 jul, 2020, 18:00 
Hittills har det bara funnits frågetecken kring vilka som kommer för att fira Victorias födelsedag – men nu kommer äntligen besked!
Annons
Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskarBrand logo
Modeexperten: Här är kläderna som Sofia älskar

Under hela våren har de varit isolerade på varsitt håll, Victoria och Daniel på Haga och Carl Philip och Sofia ute på Djurgården. Men nu får syskonfamiljerna äntligen träffas igen!

Kungahuset har bekräftat på sin hemsida att Carl Philip och Sofia kommer delta i Victoriakonserten på Öland den 14 juli. Det är en betydligt mindre tillställning än vanligt, med bara några få utvalda i publiken. Kungen och drottningen har sedan länge tackat nej, och Madeleine med familj befinner ju sig i USA och har svårt att ta sig till Sverige över huvud taget den här sommaren.

Syskonen brukar aldrig missa en Victoriadag, men i år kommer iallafall Carl Philip!
Syskonen brukar aldrig missa en Victoriadag, men i år kommer iallafall Carl Philip!

Carl Philip och Sofia på resa genom Sverige

Så det blir alltså lillebror Carl Philip med familj som kommer, och det får vi anta att de gläds stort åt. Prinsparet befinner sig just nu på semester på landstället Ökenäs i Sörmland, och har börjat dela med sig av sina smultronställen här hemma i Sverige. Prinsarna Alexander och Gabriel är med, och vi får anta att de kommer dyka upp på Ölands de också.

Artisterna som uppträder är bland annat Petra Marklund och Linnéa Henriksson, och det blir nog en härlig tillställning som de som kommer vara på plats får lov att njuta av!

Foto: TT

Annons