Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet: Kronprinsessan gravid – strålar på nya bilden!

01 maj, 2024, 04:00 
Wow – kronprinsessan Rajwa och kronprins Hussein väntar barn, här är första bilden på blivande mamman.
Annons

Det var bara ett par veckor sedan den kungliga världen gladdes av ett gravidbesked: Jordaniens kronprins Hussein och kronprinsessan Rajwa väntar smått!

Nu delar kronprinsen den första bilden på kronprinsessan sedan babybeskedet.

Hovets besked om Silvias tråkiga åkomma • Victoria blir officer – ska till skolbänken • Oväntade bilderna på Estelles & Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 17!Brand logo
Hovets besked om Silvias tråkiga åkomma • Victoria blir officer – ska till skolbänken • Oväntade bilderna på Estelles & Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 17!

Första bilden på kronprinsessan efter babybeskedet

Det var det jordanska hovet som kom med de glada nyheterna, att drottning Ranias och kung Abdullahs son kronprins Hussein ska bli pappa. Då lät man meddela att bebisen väntas komma i sommar, men specificerade det inte mer än så.

Annons

Nu delar kronprins Hussein den första bilden på sin hustru sedan gravidbeskedet, i samband med hennes 30-års dag som ägde rum i helgen.

– Må Gud fortsätta att välsigna och vårda bandet mellan oss. Grattis på födelsedagen Rajwa!, skrev kronprinsen till sina 5 miljoner följare.

Det förtydligas dock inte om bilden togs innan, eller under Rajwas graviditet. Men en sak är säker – hon strålar!

Gästerna på kungliga bröllopet – Victoria stal showen

Den jordanska kungafamiljen har ett fint band till de europeiska kungligheterna. Det blev inte minst tydligt när Rajwa och Hussein gifte sig i Amman förra sommaren – då blev det många kära återseenden!

Prinsessan Kate och prins William, kung Frederik och drottning Mary, kronprinsessan Victoria och prins Daniel och drottning Máxima och kung Willem-Alexander var bara några av gästerna på plats för att fira kärleken. Totalt var det runt 140 inbjudna gäster, och det var ett riktigt storslaget bröllop med två klädkoder och extra allt!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på bröllop i Jordanien
Victoria stal showen med sin rosa blåsa!Foto: TT

Foto: TT

Annons