Babylycka! Prins Harry och Meghan väntar barn

Babylycka! Prins Harry och Meghan väntar barn

Storbritannien jublar! Under måndagen gick brittiska hovet ut med den glädjande nyheten att prins Harrys fru Meghan är gravid.

Imorse fick världen veta att brittiska kungahuset väntar tillökning – prins Harry, 34, och Meghan, 36, väntar sitt fösta barn! Brittiska hovet gick ut med glädjebeskedet på Twitter där de skriver:

“Hertigparet av Sussex är glada över att meddela att hertiginnan väntar barn och att barnet är beräknat att komma våren 2019”.

Det var den 19 maj tidigare i år som Meghan och Harry sa ja till varandra i St George’s Chapel i Windsor. Och i fredags besökte de kyrkan igen då Harrys kusin, prinsessan Eugenie, gifte sig med Jack Brooksbank. Under bröllopet ska paret ha berättat för familjemedlemmar att Meghan var gravid, uppger brittiska tidningar.

Läs mer: Här är Kate och Meghan på Eugenies bröllop – se bilderna!

Meghan i stor kappa från Givenchy.

Dolde graviditeten

Det var många som noterade att Meghan höll en mycket låg profil under dagen. Istället för att bära en tight klänning som hertiginnan Kate, dök hon upp i en stor, rak kappa från Givenchy, för att dölja sin lilla överraskning. Men gravid-spekulationerna var igång och bara tre dagar senare får allmänheten äntligen det bekräftat. Kensington Palace skriver att förlossningen är beräknad att äga rum i vår. Kan vi vänta oss en liten april-bebis? Eller kan det hända att lillen kommer på självaste bröllopsdagen?

Lyckönskningarna har strömmat in till Kensington Palace och hela England jublar. Och jublet sträcker sig över halva jordklotet, ändra fram till Sydney, Australien, där Meghan och Harry befinner sig nu. Paret är på sin första kungliga långresa ihop och under sin drygt två veckor långa vistelse ska de dessutom åka till Nya Zeeland, Fiji och Tonga.

Se filmen nedan!

Videon kunde inte hittas

Läs mer: Doria Ragland om att bli mormor: “Jag är väldigt glad”

Foto: IBL och TT