Glädjebeskedet – prinsessan Madeleine har lyckats övertala Chris O'Neill!

Chris O'Neill har tagit ett stort beslut – kärleken övervinner ju allt, eller?
Slå på ljud

Chris O'Neill är inte den som står i rampljuset i första taget, ändå gifte han in sig i kungafamiljen där den offentliga biten mer eller mindre ingår i paketet.

Han är den som valt att vara mer privat än någon av de andra kungligheternas respektive, och framför allt på senare dagar har han hållit sig borta allt mer.

– Chris är gift med prinsessan Madeleine, men i övrigt vill han vara så privat som möjligt. Han önskar i den bemärkelsen inte vara en officiell person, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt.

Men nu kanske det blir ändring på det! Det verkar som att prinsessan Madeleines lyckats få Chris på andra tankar – ja, vi kan ju i alla fall hoppas på det!

Chris O'Neills beslut med prinsessan och barnen

Förr dök han upp lite då och då på bilder och i sociala medier, men på senare tid är det inte ofta vi får se Chris.

Visst, i somras under familjens vistelse i Sverige, syntes han på några enstaka bilder, men om det var upp till honom själv hade han nog helst skippat det helt.

Till och med under högtider och födelsedagar har han valt att inte synas på Madeleines Instagram. Senast han var med på en bild på prinsessans konto var på en familjebild påsken 2020.

Men nyligen hände något utöver det vanliga! På Halloween dök Chris plötsligt upp igen.

Madeleines lyckades! Därför syns Chris på nya bilden

När Madeleine publicerade Halloween-bilden på familjen var det många som blev chockade. För det första var Chris med, och för det andra var han dessutom utklädd! En sida som han definitivt inte brukar visa upp för omvärlden.

Kanske är det Madeleine som lyckats övertala sin make att komma ut ur skuggan, i så fall – bra jobbat! Men vi får se om det håller. Eventuellt dyker han upp i en klassisk fulsöt jultröja på julafton?

Foto: TT

LÄS MER: Madeleines hemliga familjebeslut – Chris O'Neill saknas

LÄS MER: Fruktansvärda beskedet till prinsessan Madeleine – mitt i krisen

LÄS MER: Madeleine avslöjar – så är Chris som pappa! Bestämda regeln för barnen i Florida