Glädjebeskedet till Madeleine och barnen – efter Chris oro

Äntligen fick prinsessan Madeleine ta med sig familjen på en härlig utflykt efter en lång tid i karantän.

Den 4 juli brukar USA vanligtvis fira rejält. Med fyrverkerier, fester, familjemiddagar, utflykter till stranden, parader och massvis med god mat. Men, som så mycket annat, påverkade Corona årets firande. Social distansering klingar varken bra med familjemiddagar, parader eller fester.

Mycket har varit stängt i USA under en längre period, även stränder och andra offentliga platser. Men i samband med 4 juli öppnade faktiskt vissa stränder upp i Florida. Från att ha varit stängda länge valde man att öppna och ge människor möjligheten att fira 4 juli, om än något annorlunda än vanligt.

Prinsessan Madeleine åkte på utflykt med familjen

Några som såg möjligheten att få komma ut och göra något roligt tillsammans med familjen var prinsessan Madeleine och Chris. De tog med sig barnen Leonore, Nicolas och Adrienne och begav sig till en närliggande strand dagen till ära. På Instagram delade Madeleine med sig av en härlig bild på barnen och önskade sina följare en härlig 4 juli.

Att vara fast på andra sidan Atlanten när resten av ens familj befinner sig i Sverige kan inte vara lätt för Madeleine. När det dessutom är svårt att hitta på något överhuvudtaget i USA gör situationen ännu svårare. Så en utflykt till stranden var nog ett välkommet avbrott för Madeleine och familjen, från den annars så ensidiga vardagen i karantän.

Florida har legat på en stadig nivå sedan viruset började spridas i USA, men den senaste tiden syns en rejäl ökning i delstaten. Efter utflykten till stranden får alltså familjen vara ännu mer noga med att isolera sig än de varit tidigare.