Glädjebeskedet till Victoria och Daniel – det efterlängtade bröllopet blir av

Glädjebeskedet till Victoria och Daniel – efterlängtade bröllopet blir av

Hedvig Blom och Victor Söderström förlovade sig i mars och nu ser det glädjande nog ut som att paret inte kommer att behöva vänta särskilt länge på att få gifta sig.

I mars delade Hedvig Blom och Victor Söderström med sig av den glada nyheten att de hade förlovat sig - via Hedvigs Instagram-konto.

"JA JA JA", skrev Hedvig till bilden, där hon bar en urläcker förlovningsring.

Hedvig Blom och Victor Söderström ska gifta sig

Som elvaåring var Hedvig själv brudnäbb vid kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop och lämnade över ringarna till kronprinsessparet.

LÄS MER: Silvias kärleksgest till kungen – bilder från Solliden

Hedvig är dotter till prins Daniels syster Anna och kusin till prinsessan Estelle och prins Oscar. Kusinerna står dessutom varandra nära. Victoria och familjen har firat jul tillsammans med Hedvig, mamma Anna och pappa Mikael Söderström, och Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling.

Victor å sin sida, är hockeyproffs och förutspås en lysande framtid.

Det efterlängtade bröllopet blir av

Inom kort planeras det nya bröllopet inom kungafamiljen, men med tanke på hur smittläget av covid-19 ser ut i Sverige har det varit oklart när och hur paret kommer att gifta sig och vilka som kommer att kunna närvara.

Men med tanke på att region Stockholm snart kommer att inleda fas 4 av vaccinationen mot covid-19, där åldersgruppen 18-59 år ingår, ser det glädjande nog ut som att paret inte kommer att behöva vänta särskilt länge på att få säga ja till varandra.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria: ”Så är kungen som pappa”

Foto: TT