Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjetjut på Haga! Victorias och Daniels stora lycka ett faktum

22 mar, 2024, 20:30 
Åh – nu blir det glädjetjut på Haga slott!
Annons

Kronprinsessan Victoria är en riktig supermamma. Det är minst sagt en utmaning att bolla rollen som tvåbarnsmamma och tronarvinge – ansvaret blir ju bara tyngre och tyngre med åren.

Men nu väntar riktig kvalitetstid på Haga, för lyckan är total!

Victorias viktiga ord – i Bangladesh: ”Borde vara…”Brand logo
Victorias viktiga ord – i Bangladesh: ”Borde vara…”

Kronprinsessan Victorias beslut med barnen

I veckan har kronprinsessan varit på ett fyra dagar långt besök i Bangladesh. Resan skedde ihop med UNDP, och det blev ett par fullspäckade och lärorika dagar för Victoria.

Samtidigt går det ju inte att undgå att hon befann sig 13 timmar bort och 630 mil ifrån familjen hemma på Haga. Allt som oftast kommer ju Victoria alltid hem till Estelle, Oscar och Daniel i slutet av en tuff arbetsdag, men nu fick de nöja sig med FaceTime-samtal.

Annons

Allra helst hade nog barnen velat följa med, om inte skolan stod i vägen.

När Victoria och Daniel var på besök till Australien i fjol, berättade hon att de var avundsjuka framför allt på "allting som vi berättar för dem om"!

Kronprinsessan Victoria i Bangladesh
Ett brett leende i solen!Henrik Montgomery/TT

Stora lyckan på Haga för Victoria och Daniel – nu är det ett faktum

Men nu återförenas Victoria äntligen med familjen, och en mysig helg utan kungligt jobb väntar. Vilken lycka!

Annons

Det finns såklart mycket att prata om. En av höjdpunkterna med Victorias många resor är att hon kan dela med sig av bilder och historier för Estelle och Oscar. Precis så gjorde kungen och drottningen när Victoria var liten och de tvingades bort på långa resor.

– Det är någonting som jag tar med mig hemifrån, för så gjorde även mina föräldrar med mig och mina syskon. Berättade om någonting som varit väldigt intressant eller kanske lite obehagligt. Och det gjorde ju också att jag kunde förstå vad mamma och pappa hade gjort och varför de hade varit borta, har Victoria sagt Svensk Damtidning.

– Jag skulle säga att det är en möjlighet att berätta för dem om hur världen ser ut. En möjlighet att lära, men också en chans att väcka deras nyfikenhet på andra länder och på andra kulturer, på hur livet ser ut på de platserna.

Kronprinsessan Victoria med en killing
Den här bilden kommer nog göra både Estelle och Oscar lagom avis!Foto: TT

Foto: TT

Annons