Glamour-prinsessan Theodora reste till Mexiko

09 okt, 2015, 08:10 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
Prinsessan-Teodora

Kronprins Frederiks kusin, prinsessan Theodora, har haft en härlig semester på en av Mexikos hippa partystränder. 

Long time, no see. Prinsessan Theodora av exkungariket Grekland har vi inte sett på ett tag. Hon är kungligheternas egen “drama-queen” och har som bekant haft en roll i tv-serien Glamour.

Teodora

I sökandet efter fler roller lever skådespelerskan loppan och uppdaterar både instagram och twitter flitigt. Nu har hon solat sig i Mexiko och berättar att hon längtar tillbaka.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Tea

Dessutom har hon gratulerat sin lillebror, prins Philippos, på födelsedagen. Theodora är exkung Konstantins och exdrottning Anne-Maries näst yngsta barn i en skara på fem(!).

Teodora

Med tanke på att prinsessan Theodora fyllde 32 i juni väntar vi med spänning på vad som sker i hennes liv. För visst vill vi väl se fler filmer och tv-serier med Theodora i en av rollerna och dessutom får vi kanske snart ett bröllop till i den grekisk/danska-kungafamiljen?

Annons

För inte kan Theodora vara singel så länge till..

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Instagram/prinsessan Teodora

Annons
Innehåller annonslänkar