Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Glitter och glamour på Rosornas bal i Monaco

Glitter och glamour på Rosornas bal i Monaco

Det blev, precis som det brukar vara, en härligt glammig kväll för både gäster och den furstliga familjen i Monaco under Rosornas bal. Furst Albert var dock inte med detta år, han befinner sig i Sydamerika. Och furstinnan Charlene hade tydligen fullt upp med barnen för hon sågs inte heller under kvällen.

Prinsessan Caroline fick detta år vara värdinna för den årliga välgörenhetsbalen Rosornas bal i Monaco, årets tema var Manhattan. Brodern furst Albert var på uppdrag på en annan plats i världen, närmare bestämt i Colombia.

Värdinnan Caroline blev därför den som fick välkomna designern Karl Lagerfeld till festen. Men under kvällen var också hennes dotter Charlotte Casiraghi, sonen Pierre Casiraghi och hans gravida hustru Beatrice Borromeo som väntar parets andra barn, samt Carolines yngsta dotter prinsessan Alexandra.

Läs även: Charlotte Casiraghi ska gifta sig i sommar

Nyförlovade Charlotte Casiraghi, klädd i en galaklänning från Saint Laurent, och fästmannen Dimitri Rassam hade en mycket trevlig kväll tillsammans, snart väntar bröllop för paret. På bilden här ovan ser vi även prinsessan Alexandra som var klädd i en klänning från Chanel.

Läs även: Ernst August dök upp på sonens bröllop

Här kan ni se en film från den festliga kvällen:

Foto: Stella Pictures/Hovet i Monaco

Furst Albert befinner sig nu på andra sidan jordklotet – läs mer om hans resa här:

Här ser ni dukningen i Monte Carlo Hall, innan gästerna anlände.