Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

God Jul från spanska prinsessorna och deras barn

16 dec, 2010, 09:02 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessorna Elena och Cristina med en julhälsning
Prinsessorna Elena och Cristina

Prinsessorna Cristina och Elena är först ut med att skicka julkort från spanska kungahuset i år. Och på de här julkorten står barnen verkligen i centrum!

Annons

Singelprinsessan Elena poserar med sina två barn, Felipe, 12 år, och Victoria, 10 år, utanför katedralen på plaza del Obradoiro i Santiago de Compostela efter att ha avlagt en sträcka på den så välbesökta pilgrimsvägen i norra Spanien.

Kommer hem till jul och nyår

Prinsessan Cristina och hennes make Iñaki håller fast vid sina traditioner. Det är barnen som får stå för julhälsningen på bild, precis som tidigare år. Och här nedan kan ni tydligt se hur åren går… Om inte annat så syns det på Juan, 11 år, Pablo, 10, Miguel, 8, och Irene, 5 år. Cristina bor med sin familj i Washington, Usa, så här julhälsas det både på spanska och engelska. Familjen kommer dock ta ledigt i jul för resa hem och fira både nyår och jul tillsammans med den övriga spanska kungafamiljen i Madrid.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
God Jul önskar prinsessan Cristina med familj.

Av Eva Österlind
Foto: Stella Pictures

Annons