Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Göran och Daniel - lika som bär?

19 okt, 2012, 09:08 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

På socialminister Göran Hägglunds twitter-sida kan man nu se denna roliga bild på honom själv tillsammans med prins Daniel. Men vi har fler bilder att visa er från dagen.

Prins Daniel och socialminister Göran Hägglund besökte häromdagen Lindeparkens gymnasiesärskola med anledning av  “Ett friskare Sverige”.

Annons

Under dagen gick prins Daniel och socialminister Göran Hägglund också en tuff match i den av eleverna påhittade sporten boostboll.

Ni ser dem spela på bilden här intill.

Kung i nya sporten

Prins Daniel visade sig snabbt vara vara “kung” i den nya sporten, som är en blandning av innebandy, badminton och tennis.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Göran Hägglund skriver själv om dagen på sin twitter-sida:

– Prins Daniel, Folkhälsoinstitutets GD Sara Wamala och jag besöker Lindeparkens gymnasiesärskola. Just avslutat bra besök på Lindeparken. Prins Daniel gör som vanligt strong insats. Här är vi efteråt.

Han syftar då på bilden allra överst i reportaget.

Annons

Rätt lika

Så fort Göran Hägglund lagt ut bilden på dem tillsammans fick han kommentaren att de bägge var lika som bär, i alla fall glasögonen.

På det svarade ministern:

– Nej, de är inte samma modell elller märke, men formen (på glasögonen, alltså) rätt lika.

Prins Daniel pratar med några elever.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Patrik Österberg/All Over Press Sweden och Göran Hägglund/twitter

Läs även:

 

Annons