Grattis alla prinsessor!

Grattis

Vilken prinsessfest! I dagarna är det verkligen många prinsessor som fyller år. Vi säger grattis till vår “egen” prinsessa Birgitta, prinsessan Claire, prinsessan Kalina, prinsessan Margriet, kronprinsessan Mathilde, Sophie av Wessex och lillsessan av Norge, Ingrid Alexandra.

Prinsessan Claire av Belgien fyllde 36 år i måndags och igår var det dags för svenska prinsessan Birgitta att fira sin 73-årsdag på Mallorca. Den bemärkelsedagen, den 19 januari, delar prinsessan Birgitta med  prinsessan Kalina av Bulgarien och prinsessan Margriet, som fyllde 38 år respektive 67 år.

Och i dag är det dags att säga grattis till Sophie av Wessex som firar sin 45-årsdag och kronprinsessan Mathilde som fyller 37 år.

I morgon, den 21 januari, blir kronprinsessan Mette-Marits och kronprins Haakons lilla Ingrid Alexandra stora tjejen – då blir det kalas för sexåringen.

Här nedan bjuder vi på en liten bildkavalkad på alla födelsedagsbarn!

(Tack Lollo :))

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures, All Over Press, IBL

[smooth=id: 210; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]