Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis alla prinsessor!

20 jan, 2010, 12:23 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Grattis

Vilken prinsessfest! I dagarna är det verkligen många prinsessor som fyller år. Vi säger grattis till vår “egen” prinsessa Birgitta, prinsessan Claire, prinsessan Kalina, prinsessan Margriet, kronprinsessan Mathilde, Sophie av Wessex och lillsessan av Norge, Ingrid Alexandra.

Prinsessan Claire av Belgien fyllde 36 år i måndags och igår var det dags för svenska prinsessan Birgitta att fira sin 73-årsdag på Mallorca. Den bemärkelsedagen, den 19 januari, delar prinsessan Birgitta med  prinsessan Kalina av Bulgarien och prinsessan Margriet, som fyllde 38 år respektive 67 år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och i dag är det dags att säga grattis till Sophie av Wessex som firar sin 45-årsdag och kronprinsessan Mathilde som fyller 37 år.

Annons

I morgon, den 21 januari, blir kronprinsessan Mette-Marits och kronprins Haakons lilla Ingrid Alexandra stora tjejen – då blir det kalas för sexåringen.

Här nedan bjuder vi på en liten bildkavalkad på alla födelsedagsbarn!

(Tack Lollo :))

Av Eva Österlind

Foto: Stella Pictures, All Over Press, IBL

[smooth=id: 210; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons