Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis! Belgiska prinsarna fyller 5 år

13 dec, 2010, 07:58 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Aymeric och Nicolas.

Hemma i Villa Clémantine i belgiska Trevuren står inte Lucia högt i kurs – utan här firas prinsarna Nicolas och Aymeric! Fem år fyller prinsparet Claires och Laurents tvillingarna i dag – så vi sänder dem en grattishälsning!

Claire, 36 år, och Laurent, 47 år, har i år visat att de klarat av de äktenskapliga problemen. Paret som hållit sig i skymundan ett par år visar sig nu allt mer ofta offentligt – och lyckan strålar om dem. Deras härliga treklöver består förutom av tvillingarna Nicolas och Aymeric av storasyster Louise, 6 år, som säkerligen är den som tar täten i uppvaktningen idag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För drygt sju år sedan gifte de sig och sedan kom barnen i strid ström – åren går så fort.
Vi tar en titt i backspegeln med hjälp av bildspelet nedan:

Annons

[smooth=id: 481; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Av Eva Österlind

Foto: All Over Press, IBL

LÄS MER:

Annons