Stort bildextra! Grattis Charlene på 40-årsdagen

Stort bildextra! Grattis Charlene på 40-årsdagen

Grattis furstinnan av Monaco.

Idag hurrar vi för Charlene av Monaco som fyller jämna 40 år! Vi hoppas på att maken Albert har planerat någonting alldeles speciellt för henne. Kanske blir det ett stort kalas i det gula palatset på Fursteklippan i Monaco?

Läs mer: Kungaparets heldag i Kiruna – se bilderna!

Paret är föräldrar till de underbara tvillingarna Gabriella och Jacques som fyllde tre år i december. Charlene är en mästare på att kombinera småbarnslivet med kungliga uppdrag samt träning. Nyligen medverkade hon i en ny intervju med träningstidningen MyWorldClass där vi såg en vältränad furstinna.

Se bildspelet nedan!

DURBAN, SOUTH AFRICA - JULY 6: Princess Charlene and Prince Albert of Monaco at the King's house presidential guest house on July 6, 2011 in Durban, South Africa where they met with President Jacob Zuma and his wife Thobeka Madiba. (Photo by Gallo Images / Foto24 / Bongiwe Gumede)

Charlene och Albert.

Fursteparet och deras söta tvillingar Jacques och Gabriella på Monacos nationaldag i november förra året.

Furstinnan Charlene har haft en lång karriär som simmerska och slutade på femte plats för Sydafrika under OS i Sydney 2000. Det var också under det OS som Charlene mötte prins Albert och deras kärlekshistoria började. Prins Albert själv har tävlat i fem OS, dock i vinter-OS som bobåkare.

Charlene och Albert tog med dottern Gabriella till den stora rugbyturneringen på Louis II-stadion i Monte Carlo.

Foto: IBL och Stella Pictures