Prins Felix av danmark fyller år! - Se nya bilderna

22 jul, 2019, 13:00 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Prins Felix av Danmark, prins Nikolai, Margrethe och prins Joachim
I samband med prins Felix av Danmarks födelsedag har hovet nu släppt två nya bilder på prins Joachims och grevinnan Alexandras son. Se fotona här!
Annons

Stort grattis till den danske prinsen som fyller 17 år i dag. Prins Felix föddes den 22 juli 2002 på Rigshospitalet i Köpenhamn är prins Joachims och grevinnan Alexandras andra barn. Paret har även sonen prins Nikolai tillsammans.

Hovet firar prinsen med två nytagna fotografier och visst ser man att den 17-årige prinsen har vuxit. Men en mogen blick vänder han sig mot hovfotografen Steen Brogaards kamera. Borta är den busiga kalufsen som vi förknippade honom med för några år sedan. Istället har Felix håret bakåtkammat likt en ansvarig ung man.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins Felix av Danmark

Pappa prins Joachim bor nu i Paris

Recept.se Nyhetsbrev

Till hösten kommer Felix, precis som sin äldre bror prins Nikolai, att börja skolan hemma i Danmark. Men vid skolstarten har pappa prins Joachim och hans hustru prinsessan Marie – tillsammans med parets barn prins Henrik och prinsessan Athena – redan flyttat till Frankrike där de ska bo en tid framöver. Prins Joachim ska som vi tidigare berättat gå på en militärskola i Paris.

Annons
Prins Felix av Danmark

Hela flytten till Frankrike har hållits lite lagom hemlig, dansk press har meddelat hur flyttbilar lämnat familjens villa i Klampenborg men hovet har inte sagt något om när de ska lämna landet.

Redan hyrt ut familjens villa

Vi har också fått veta att det familjen hus redan hyrts ut för en längre tid, till Caroline Fleming. Caroline är inte bara en tv-kändis i Danmark utan hon kommer också från en av landets finaste familjer, därav har hon fått smeknamnet tv-baronessan.

prins Felix av Danmark, prins Nikolai och Alexandra

Så nu får de bägge prinsarna Felix och Nikolai klara sig med sin mamma, grevinnan Alexandra som fortfarande bor i närheten. Och så drottning Margrethe förstås som säkert spelar en viss roll i deras unga liv.

Annons

Foto: TT och Steen Brogaard/Danska hovet

Annons