Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis Kate som fyller 31 år idag!

09 jan, 2013, 08:11 
Agneta Nisbeth
Annons

Vi vill gratulera Kate som har födelsedag idag – prins Williams gravida hustru fyller 31 år.

Prins Williams hustru Kate, eller Catherine som hon egentligen heter, föddes den 9 januari 1982. Vilket innebär att Kate har sin 31:a födelsedag idag. Vi kan bara hoppas att hon får en riktigt trevlig dag och att Kate inte mår allt för illa…

Förra året fick hon som bekant en liten hundvalp, söta Lupo, av sin make. Vad kan väl William köpa för att toppa denna fina present? Jo, det skvallras nu om att prinsen ska införskaffa en privat, hemlig bostad där paret kan vara ifred för pressen. Inte allt för nära London men ändå inte fullt så långt borta som deras hem i Anglesey, skriver brittisk press.
Daily Mail uppger i alla fall att drottning Elizabeth kommer att ge honom och resten av den blivande barnfamiljen ett stort hus som ligger inom Sandringhams tomtgränser, pampiga Anmer Hall.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons