Grattis kronprinsessan Mary – se hovets nya bild

Kronprinsessan Mary

I dag gratulerar vi kronprinsessan Mary som fyller 47. Det danska hovet firar dagen med en ny fantastisk bild på henne.

Tillykke med fødselsdagen önskar vi kronprinsessan Mary som fyller 47 idag! I samband med den speciella dagen har det danska kungahuset delat en ny bild på Mary, fotad av Franne Voigt. Och visst ser hon strålande ut? Hennes hy har en fantastisk glow och håret är perfekt stylat. Klädd i en klarblå blus och pärlörhängen ler hon mot kameran. I bakgrunden ser vi en del av kronprinsparets fina hem, Amalienborgs slott, som de flyttande in i för snart tio år sedan.

Kronprinsessan firades av maken Frederik och barnen Christian, Isabella, Vincent och Josephine med tårta och skönsång i förmiddags. Mary har inga officiella uppdrag inbokade idag men hon jobbade både igår och under Copenhagen Fashion week. Såhär såg hon ut då:

Kronprinsessan är själv mycket modeintresserad dök upp i en svart plisserad kjol och grå kavaj till prisceremonin Women’s Board i Köpenhamn, vars syfte är att skapa en större mångfald i det danska näringslivet samt lyfta fram kvinnliga förebilder. Strax efter kronprinsessans tal delades priset ut till Helle Valentin, som är Global Account Partner på IBM Danmark.

Imorgon väntar ännu mer firande. Då fyller nämligen prins Joachims fru, prinsessan Marie, år.

Läs mer:

Kronprins Frederik avslöjar: ”Det var här som Mary sa ja!”

Vilken dancing queen! Se Mary och Margrethe på dansgolvet

Kronprinsessan Marys nya satsning – hjälper barn i Kabul

Foto: Danska kungahuset/Franne Voigt