Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis kronprinsessan Mary – se hovets nya bild

05 feb, 2019, 14:00 
Annie-Li Eriksson
Kronprinsessan Mary
I dag gratulerar vi kronprinsessan Mary som fyller 47. Det danska hovet firar dagen med en ny fantastisk bild på henne.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tillykke med fødselsdagen önskar vi kronprinsessan Mary som fyller 47 idag! I samband med den speciella dagen har det danska kungahuset delat en ny bild på Mary, fotad av Franne Voigt. Och visst ser hon strålande ut? Hennes hy har en fantastisk glow och håret är perfekt stylat. Klädd i en klarblå blus och pärlörhängen ler hon mot kameran. I bakgrunden ser vi en del av kronprinsparets fina hem, Amalienborgs slott, som de flyttande in i för snart tio år sedan.

Kronprinsessan firades av maken Frederik och barnen Christian, Isabella, Vincent och Josephine med tårta och skönsång i förmiddags. Mary har inga officiella uppdrag inbokade idag men hon jobbade både igår och under Copenhagen Fashion week. Såhär såg hon ut då:

Kronprinsessan är själv mycket modeintresserad dök upp i en svart plisserad kjol och grå kavaj till prisceremonin Women’s Board i Köpenhamn, vars syfte är att skapa en större mångfald i det danska näringslivet samt lyfta fram kvinnliga förebilder. Strax efter kronprinsessans tal delades priset ut till Helle Valentin, som är Global Account Partner på IBM Danmark.

Imorgon väntar ännu mer firande. Då fyller nämligen prins Joachims fru, prinsessan Marie, år.

Läs mer:

Foto: Danska kungahuset/Franne Voigt

Annons