Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis Nicolas! Se Madeleines nya bilder på födelsedagsprinsen

15 jun, 2019, 10:39 
Ellen Myrgård Lindén
prins nicolas fyller 4 år
Vilka underbara bilder! Och bakom kameran står mamma Madeleine.
Annons

För fyra år sedan berikades Madeleines och Chris med en liten prins. Nicolas föddes, hemma i Sverige, på Danderyds sjukhus och det dröjde inte länge förrän storasyster Leonore fick komma till sjukhuset och träffa sin efterlängtade lillebror.

Nicolas firar födelsedagen i Sverige

Nicolas har sitt vardagsliv i Florida men sin födelsedag firar han nästan alltid i Sverige. När de är i Stockholm bor familjen på Hovstallet, mitt i city, med snart väntar Solliden och roliga Ölands-utflykter med alla kusiner. Och förstås – de mysiga morgonpromenaderna till hallonbuskarna med mormor Silvia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Nicolas är pappa Chris upp i dagen. Men på de nya födelsedagsbilderna ser vi även drag av mamma Madeleine. Vem tycker du att han är lik?

“Grattis på födelsedagen söta Nicolas”, skriver Madeleine på sitt privata Instagram-konto.

Foto: TT, Prinsessan Madeleine

Annons