Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis på födelsedagen prins George!

22 jul, 2018, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Tänk vad fort tiden gått, i dag fyller prins Williams och Kates äldste son fem år!
Annons

I dag är det prins Williams och Kates äldste sons födelsedag, prins George fyller fem år den 22 juli. Dagen kommer som vanligt att firas privat med familjen.

Exakt var de kommer att vara för presentöppnandet vet vi inte, det ryktas om att trebarnsfamiljen kommer att vara utomlands på semester, just i helgen. Tidningen Hello gissar på att Kate och prins William och parets tre barn kommer att vara på den karibiska ön Mustique tillsammans med Carole och Michael Middleton. Men kanske är familjen kvar hemma på Kensington Palace, en härlig födelsedagsfest denna söndag får han i alla fall!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bild från prins Louis dop.

Det vi däremot är ganska säkra på är att vi under dagen kommer att få ett nytt foto av prins George, det brukar det brittiska hovet bjuda på vid födelsedagar. Den nya bilden vi kommer att få är säkert tagen i samband med hans lillebror prins Louis dop häromveckan.

Foto: Stella Pictures

Annons