Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis Pavlos - 49 år idag!

20 maj, 2016, 11:52 
Av
Dagens grattis går förstås till Pavlos av Grekland. Idag fyller han 49 år och firades med tårta av familjen!
Annons

Imorse blev det tårta för Pavlos av Grekland – det är nämligen födelsedag på agendan idag!

pavlos-49

 

Pavlos föddes i Aten den 20 maj 1967 – som son till kung Konstantin och drottning Anne-Marie, född dansk prinsessa. Då var ju Pavlos kronprins, vilket han fortfarande kallas av många. Men den titeln har han egentligen inte längre då ju Grekland inte är någon monarki.

Sedan 1995 har Pavlos varit gift med sin Marie-Chantal. Och de gifte sig dessutom två gånger – först i New York och sedan, någon månad senare, i London.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
pavlos-marie-chantal

Paret bor i London och har fem barn tillsammans, födda mellan 1996 och 2008 – Maria-Olympia, Konstantin-Alexios, Achileas-Andreas, Odysseus-Kimon och Aristidis-Stavros.

Annons
palvos-barn

Pavlos är ju syssling till kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine. Och då och då dyker de upp i Sverige – som här, vid prinsessan Madeleine och Chris O’Neills bröllop för tre år sedan.

marie-chantal-pavlos

Av Camilla Spjuth Palve Foto: IBL, Instagram

Annons