Prins Harry firar födelsedagen utan flickvännen

15 sep, 2017, 10:30 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Grattis på 33-årsdagen!
Annons

Idag fyller den brittiske prinsen 33 år, vi gratulerar givetvis på födelsedagen som han för övrigt delat med prins Daniel!

Flickvännen Meghan Markle sägs redan att firat honom förra helgen då hon befann sig i London, som gäst hos prins Harry på slottet. Men just denna fredag är det tydligen inspelning igen av serien Suits i Toronto och hon får snällt gratta pojkvännen över telefon eller Skype.

Källor säger till den brittiska pressen att Harry aldrig varit speciellt intresserad av stora födelsedagsfester, så att Meghan inte kommer över kan naturligtvis vara ledsamt, men någon födelsedagstårta sägs han i alla fall inte längta efter.

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Meghan Markle spelar in serien Suits under pojkvännens födelsedag.

Paret ska ju åter ses i samband med spelen Invictus Games som invigs 22 september just i Toronto. Däremot kan man inte räkna med att se prinsen hemma hos Meghan i hennes radhus, som han brukar göra.

Annons

– Ur en säkerhetsmässig synvinkel är det inte lämpligt just nu, säger en källa till E-News.

Men de kommer säkert att träffas så mycket det någonsin går, och hon kan väl alltid bo hos honom i hans trygga hotell om det kniper.

Prinsessan Diana med sönerna William och Harry på Aberdeen flygplats år 1986.

Fotot: IBL

Annons