Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis prins Nikolai – fyller 19 år idag!

28 aug, 2018, 10:21 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Den danske prinsen har blivit en stilig man, idag säger vi grattis till Nikolai som fyller 19 år. Se den nya bilden på prinsen här.
Annons

I somras tog han sin examen från Herlufsholm och njöt sedan av ett kort sommarlov med flickvännen Benedikte. För redan den 1 augusti började prins Joachims och Alexandras äldste son prins Nikolai sin utbildning på militärskolan Hærens Sergentskole i Varde. Idag säger vi grattis till prinsen som fyller 19 år. Hovet har också släppt en ny fin bild på prins Nikolai som tagits av Steen Brogaard.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi har tidigare sett bilder på Nikolai på kaserngården, klädd i militärkläder och med en stolt pappa prins Joachim och hans hustru prinsessan Marie i publiken. Joachim och Marie fick också en tur på skolan innan de lämnade den idag 19 årige prinsen som nu utbildar sig till sergeant.

Foto: IBL

Annons