Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis Prins Nikolaos, 40 år idag!

01 okt, 2009, 07:18 
AvRed Aktionen
I dag fyller prins Nikolaos 40 år! Vi på Svensk Damtidning säger grattis!
Annons

Grekiske prins Nikolaos fyller 40 år och det kommer säkert att firas med pompa och ståt. Vi på Svensk Damtidning passar på och säger grattis! Frågan är om födelsedagsfesten kommer att hållas i England eller i Grekland. Det är i alla fall mycket troligt att våra svenska kungabarn dyker upp som gäster, de är ju goda vänner med prinsen.

Var på “Robinson-Jans” bröllop

Prins Nikolaos och hans flickvän Tatiana Blatnik var på besök i Sverige så sent som i augusti, då de var gäster på Jan Dinkespiels (“Robinson-Jan”) och Ellen Stendahls bröllop i Stockholm. På det bröllopet var även prinsessorna Madeleine och Victoria med, med sina respektive pojkvänner. Tatiana Blatnik var dessutom tärna…

Nikolaos tycks dock inte ha särskilt bråttom att ta efter och göra en ärbar kvinna av sin flickvän. Hans Tatiana har väntat på frieri i sex långa år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nikolaos Blatnik och hans hustru Tatiana Blatnik.
Nikolaos Blatnik och hans hustru Tatiana Blatnik.

En gång i tiden spekulerades det i om inte han och kronprinsessan Victoria var på gång att bli ett par. Den svenska prinsessan och den grekiske prinsen verkade trivas bra ihop då de träffades på kungliga kalas lite då och då. Men sen träffade Victoria sin Daniel Westling, och prins Nikolaos sin vackra schweiziska flickvän Tatiana.

Nikolaos är son till exkung Konstantin II av Grekland och hans drottning, Anne-Marie, och bär titeln prins av Grekland och Danmark. Hans moster är drottning Margrethe av Danmark. Hans har fyra syskon; prinsessan Alexia, kronprins Pavlos, prinsessan Theodora och prins Philippos. Prins Nikolaos bor och arbetar i London.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: All Over Press

Annons