Grattis prins Oscar 4 år – se nya bilden

prins oscar fyra år

Tänk att Victorias och Daniels lillprins blir 4 år i dag! De nya födelsedagsbilderna från hovet visar hur mycket prins Osar har vuxit.

Hurra! I dag fyller Victorias och Daniels lillprins 4 år. Prins Oscar firas förstås av hela kungafamiljen och känner vi kronprinsessparet rätt har de bullat upp med en riktigt härlig födelsedagsfrukost hemma på Haga. Estelle är ju dessutom den mest omtänksamma storasyster man kan tänka sig så hon överraskar nog lillebror med någon rolig present.

De nya födelsedagsbilderna är tagna av hovfotografen Linda Broström och Victoria och Daniel gör precis som de gjorde på Estelles födelsedag. De passar på att fotografera båda syskonen – till svenska folkets stora glädje! Bilderna är tagna hemma på Haga slott.

ny födelsedagsbild på prins oscar

Prins Oscar fyller 4 år i dag. Storasyster Estelle fick också vara med på ett hörn!

Prins Oscar firar med familjen på Haga

Kungaparet brukar alltid åka till Haga när barnen fyller år. Nu senast den 23 februari, när Estelle fyllde 8 år, var mormor och morfar givetvis på plats. Men det var inte säkert att kungen skulle hinna dit i tid. Han hade ju nämligen varit på Ski Tour i Norge hela helgen för att heja fram de svenska skidåkarna. Men han såg till att hinna med det tidiga eftermiddagsflyget från Trondheim och landade på Arlanda strax före klockan 15.00.  Och sedan åkte han direkt till Haga slott för att fira sitt äldsta barnbarn.

I dag har kungen och kronprinsessan en informationskonselj på slottet men annars är det fritt i kalender. Dagens huvudperson är förstås prins Oscar och de vill ägna all sin tid åt att fira honom. Kanske får han även besök av kusinerna på Villa Solbacken. Alexander och Gabriel står otroligt när Estelle och Oscar och de träffar varandra ofta. Svårare är det ju med Madeleines barn – men de är å andra sidan väldigt bra på att ringa hem till Sverige via FaceTime.

Foto: Lina Broström/Kungl. Hovstaterna