Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis prins Philippos av Grekland till 28 år!

26 apr, 2014, 09:38 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
Annons
Philippos

Exkungaparet Konstantins och Anne-Maries yngste son ser till att festa ordentligt denna lördag.

Prins Philippos fyller 28 år i dag och firas ordentligt av sin stora familj.

Teodora

Eftersom Grekland blev republik 1973 har denne unge man aldrig varit nära en tron. Den som gifter sig med Philippos behöver inte bära tiara (om hon inte vill förstås!). Men visst är han ett kap, denne mörke yngling, som är släkt med nästan alla (på nära håll) kungahus i Europa. Här ser vi honom med sin syster, prinsessan Teodora, på prinsessan Madeleines och Chris bröllop förra sommaren.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Philippos

Trots avsaknad av kungarike lever födelsedagsprinsen ett synnerligen härligt liv. Numera är exkungafamiljen välkomna i hemlandet, där de har ett stort sommarresidens i den grekiska arkipelagen. Segling är en stor passion och även andra sporter som fotboll, simning och tennis. Även citylivet i London passar honom. Datorer är han en fena på och han gillar historia och musik. Philippos är uppvuxen i London.

Philippos

Av Åsa Bönnelyche

Annons

Foto: IBL

 

 

 

Annons