Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis prinsessan Anne som fyller 61 idag!

15 aug, 2011, 12:27 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Anne fyller år idag – hon föddes ju den 15 augusti 1950 i London. Vi önskar henne är härlig födelsedag!

Annons

Idag är det prinsessan Annes födelsedag. Vad vi vet kommer inget större kalas att hållas för den nu 61-åriga prinsessan, men vi är säkra på att familjen kommer att gratulera henne. Det vill säga prinsessan Annes mamma, drottning Elizabeth och pappa prins Philip, sonen Peter Phillips med familj och så dottern Zara som precis gift sig med Mike Tindall. Och så maken förstås, Tim Laurence.

Hattparad på Ascot

Ni ser prinsessan Anne vid två helt olika tillfällen här intill – men bägge två involverar hästar. På en av bilderna är hon på väg till Ascot och på den andra till hästtävlingarna på Gatcombe där hennes dotter Zara tävlade i veckan som gick. Ni kan nog gissa vilken som kommer från vilken…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons