Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis prinsessan Elisabeth - fyller 10 idag

25 okt, 2011, 11:09 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mathilde och kronprins Philippes söta dotter prinsessan Elisabeth fyller 10 år idag – vi gratulerar!

Det blir tårtkalas för skolkamraterna hemma på slottet och middag med pappa kronprins Philippe, mamma kronprinsessan Mathilde, Gabriel, Emmanuel och Eléonore. Elisabeth är en blondlockig liten tös med charmigt sneda tänder.

Annons

Bilderna här intill är tagna speciellt till prinsessans 10-årsdag.

Tronföljare

Belgiens tronföljare vet vad som väntar. Som äldst i syskonskaran styr hon redan över sin lillasyster och två busiga bröder. En dag ska hon regera kungariket Belgien. En månad före sin tionde födelsedag fick hon debutera som kunglig representant.

Med föräldrarna som stöd invigde prinsessan för en tid sedan ett nytt barnsjukhus i Gent, som är uppkallat av henne. Något ni kan se på bilden här intill.

Födelsedagsflicka

Men i dag behöver hon inte prestera något, utan bara vara födelsedagsflicka och öppna presenter, blåsa ljus på prinsesstårtan och leka med alla kompisarna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto. Stella Pictures

Läs även:

Annons