Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis prinsessan Stéphanie på 50-årsdagen!

01 feb, 2015, 08:30 
Agneta Nisbeth
Annons
stephanie-ste

Prinsessan Stéphanie fyller år idag. Vi gratulerar på födelsedagen med en litet bildspel från förr…

Vi kan väl gissa att hela Monaco vill gratulera prinsessan på 50 års-dagen. Helt säkert är väl att hon firas av sina barn, Camille Gottlieb, Louis Ducruet och Pauline Ducruet. Stéphanie har inte direkt haft ett helt enkelt liv, man kan nästan säga att det varit lite av en cirkus.

stephanie-camille-pauline-1

Prinsessan med sina döttrar, Camille och Pauline.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
stephanie-louis-ducruet--1

Här ser vi en stolt mamma med sonen Louise Ducruet.

Här kommer en liten kort resumé. Hon var med om en bilkrasch som tog livet av hennes mamma Grace Kelly 1982. Sedan dog hennes pappa furst Rainier 2005 och kvar av familjen vara då brodern Albert och syster Caroline.

Stephanie-daniel-ducruet-1

Stéphanie med sin Daniel Ducruet.

Annons

Kärlekslivet har inte heller varit en dans på rosor. Stephanie blev bedragen av sin förste make, livvakten Daniel Ducruet och bilderna med hans pikanta eskapader publicerades också i tidningars världen över. Det hela slutade i skilsmässa och hon träffade sedan träffade hon Jean Raymond Gottlieb – vi antar att han är pappa till Camille, hans namn står tydligen inte på födelsebeviset. Sedan flyttade hon och barnen ihop med Franco Knie i hans husvagn. Han arbetade med att träna elefanter på en cirkus. Det höll inte så länge heller, så prinsessan gick vidare in i nästa äktenskap med den portugisiske akrobaten Adans Lopez Peres.

stephanie-albert-rainier

Prinsessan Stéphanie med sin far furst Rainier och bror Albert.

Annons

Idag kretsar hennes liv mest kring familjen och sin stiftelse Fight Aids Monaco där hon samlar in pengar mot den fruktade sjukdomen.

Se prinsessan sjunga här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=uPLGkje21KU

Se fler bilder i vårt bildspel från förr här nedan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

[smooth=id:1162; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Här kan ni se ett längre reportage om familjen Grimaldi:

httpv://www.youtube.com/watch?v=JC-xI80N5IM

 

Annons