Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis till kronprinsessan Mette-Marit som fyller år idag

19 aug, 2011, 13:42 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mette-Marit är född den 19 augusti 1973. Vilket gör att hon fyller 38 år idag – vi gratulerar på födelsedagen!

Den norska kronprinsessan Mette-Marit – som häromdagen följde med sin söte son prins Sverre Magnus till skolan – har födelsedag idag. Snart är det åter dags att fira, för den 25 augusti firar kronprinsessan och maken kronprins Haakon sin 10-åriga bröllopsdag, något som lockar även vår egen kronprinsessa till Oslo.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vi gissar på att födelsedagsbarnet Mette-Marit blir uppvaktad av maken och barnen Marius, prins Sverre Magnus och prinsessan Ingrid Alexandra – däremot har hon inga uppdrag planerade under dagen uppger norska tidningar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons