Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grattis Victoria! En födelsedag att minnas

14 jul, 2009, 17:48 
AvRed Aktionen
Solen stekte. Publiken väntade. Men så plötsligt kom de ut, hand i hand, från Sollidens slott – Victoria och Daniel.
Annons

Årets Victoriadag är verkligen något att minnas. Förr om åren har Daniel hållit sig i skymundan. I hemlighet har han firat Victoria i hemmets trygga vrå – långt borta från blickar och kameror. Idag var allt annorlunda. Publiken hade väntat i timmar, både barn och vuxna stod tålmodigt med blommor i händerna och väntade på att få gratulera kronprinsessan.

Daniel gick tätt intill Victoria

I över en timme tog hon emot gratulationer, blommor, halsband och teckningar. Hon tog sig tid, hälsade på alla som ville och passade på att småprata och skoja med dem som uppvaktade henne. Daniel gick hela tiden tätt intill, också han småpratade och skrattade med publiken. Länge och väl kryssade Victoria och Daniel, kungen och drottningen mellan förväntansfulla uppvaktare och till sist återstod bara den obligatoriska gruppbilden.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniels första Victoriadag

I skuggan av det vita valvet på Sollidens slott ställde de fyra upp sig sida vid sida, nära, nära som för att markera hur väl Daniel kommit in i familjen. Efter idag är han verkligen en av dem. Och dagen är inte slut än. Om några timmar fortsätter firandet från idrottsplatsen i Borgholm. Också då finns Daniel vid hennes sida.

Av Johanna Fredriksson

Foto: Tt

Annons