Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gratulationerna strömmar in till Kate – men Victoria och Daniel lyckönskar privat

23 apr, 2018, 21:00 
Prins William, prins Daniel, kronprinsessan Victoria, hertiginnan Kate på Haga slott.
Den 23 april fick prins William och hertiginnan Kate en liten pojke. Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovet som berättar hur Victoria och Daniel gratulerar hertigparet.
Annons

Gratulationerna strömmar just nu in till William och Kate och deras nyfödde son – och känner vi vår omtänksamma kronprinsessa rätt så har hon och resten av familjen redan skickat sina varmaste lyckönskningar. Det är ju tradition bland Europas kungafamiljer, men åtminstone i den svenska kungafamiljen så räknas detta till den privata sfären, förklarar Johan Tegel vid hovets informationsavdelning.

– Ja, vid nedkomster i kungliga familjer brukar vi inte kommentera offentligt. Om det skickas lyckönskningar så sker det privat mellan familjerna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kate och William med sin nyfödde son.

Victoria och Daniel umgicks intensivt med Kate och William under deras charmturné i Stockholm i slutet av januari och Kate och William hälsade också på på Haga slott. Prinsessan Estelle, 6, och prins Oscar, 2, fick vara med vid eftermiddagsteet framför öppna spisen.

Annons

Stämningen var varm och avslappnad och när Kate och William tog adjö av Victoria och Daniel var det tydligt att de hade blivit vänner.

Foto: Raphael Stecksén/Kungahuset.se, IBL

Annons