Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Gravidbeskedet till Sofia – glädjen efter alla år!

Gravidbeskedet till Sofia – glädjen efter alla år!

Fredrik Sandberg/TT

Prinsessan Sofia har nåtts av en riktigt glädjande nyhet!

Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!
2:01

Efter reklamen: Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!

(2:01)

Slå på ljud

Det var strålande sol och feststämning i luften när prinsessan Sofia och prins Carl Philip möttes för första gången, en sommardag i Båstad 2009.

Under en lunch mitt i den svenska sommaridyllen föll de pladask, och sex år senare, den 13 jun 2015 , lovade de varandra evig kärlek.

Bröllopet är en dag att minnas. Det pågick ända in på småtimmarna, Så sent som vid 05.00 på morgonen sågs en och annan gäst utanför slottet. Och en av de som var med och gjorde natten var artisten Molly Sandén, som nu ger ett glädjande besked till sina vänner, tillika prinsparet.

Molly Sandéns ord om Sofia och Carl Philip – efter vilda natten

– Jag vaknade dagen innan och hade tappat rösten, så jag hade panik och fick ta cortison. Men när jag väl stod där och såg dem titta på varandra så fick jag rysningar i hela kroppen, då sjönk det in, har Molly tidigare sagt till Aftonbladet.

Molly Sandén har kommit att bli en av Sveriges absolut största artister, hon var därför ett självklart val för Sofia och Carl Philip, av flera anledningar. Hon är en av deras närmsta vänner, och hon har även en av landets bästa röster.

Molly Sandén gravid – vännernas glädje

När hon uppträdde på prinsbröllopet var det i sällskap med hennes dåvarande partner Danny Saucedo. Men i dag har Molly gått vidare och funnit kärleken i artistkollegan David Larson.

Och snart får de tillökning – Molly meddelar nu att hon väntar barn! Så kul, likaså tycker alla hennes vänner inklusive Sofia. På Instagram är det tusentals som överöst Molly med kärlek efter beskedet.

Ungefär 3000 kommentarer följer i samma spår:

"Oooooootroligt!!!! Helt fantastiskt!"

"Omg grattis älskling"

"Så himla härligt. Varmaste grattis!"

"'Boss mom"

Foto: TT